Vi samlades vid baren, där våra bartenders för kvällen serverade en Mojito och till den Baconrullade dadlar, oliver och marinerade vitlöksklyftor, så GOTT!
Till nyår är det mer regel än undantag att ha hummer på menyn. Vi smakade den i en Crème Ninon med hummerröra, och därtill ett gott bubbel! UTSÖKT!
Jag var kocken som gjorde huvudrätten, jag valde lite vilt detta år. Det blev en Rådjurstartelette med glaserade rotfrukter och en mjuk rödvinssås. Till detta ugnstekt klyftpotatis. Ett så fantastiskt mört och gott kött. Till detta drack vi L'Avenir Stellenboch Classic, ett något tunt vin till det mörka köttet men ändå gott.
Menyn avslutades med Vit Chokladmousse och till den serverades Kahlúa, lite speciellt, men ack så sött och GOTT!
De sista timmarna på året rullade snabbt förbi och medan vi beskådade fyverkerierna och alla rislyktorna mot den klara och kalla skyn, skålade vi in det nya året i Raoul Collet Carte Noire Brute.